maanantai 6. lokakuuta 2014

New Hair and Ootd

Hyvää maanantai-iltaa! Toivottavasti arkeenpaluu ei ole tuottanut kenellekään suurempaa tuskaa. Eilen värjättiin ystäväni kanssa mun hiukset Garnierin Olialla. Väri oli 10.1, eli "very light ash blonde". Väri ei kuitenkaan ole todella vaalea suomalaisin silmin. Lopputuloksesta tuli muuten erinomainen, mutta koska hiustyveni on tummanvaalea - suoraan sanottuna maantienharmaa - tyvestäni tuli kellertävän sävyinen. Eiköhän se kuitenkin lähde hopeashampoolla ja Color Mask Silverillä melko nopeasti muuttumaan kylmemmäksi. :)



Ettei tämän päivän postaus koskisi pelkästään hiuksiani, olisi tässä myös pari kuvaa asuvalinnastani. Valitsin päälleni tekoturkiksesta tehdyn kaulurin, valkoisen neuleen, nahkatakin sekä mustat shortsit. Pakko myöntää, että tuli hieman kylmä tässä asussa! Tällaisina päivinä sitä toivoo päästä etelän lämpöön...


Päälläni on myös aiemmassa postauksessa mainitsemani uudet maiharityyliset saappaat. Ne ovat juuri tähän vuoden aikaan sopivat. En kuitenkaan kutsuisi niitä aivan maihareiksikaan, maihareista kun mieleeni juolahtaa aina Dr. Martensit. Tämän kenkäpähkäilyn lopuksi onkin oikea aika lopettaa päivän postaus. Erinomaista illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti