maanantai 13. lokakuuta 2014

Urbanears Plattan White

Moikka! Olen jo pitkään haaveillut trendikkäiden kuulokkeiden ostamisesta ja kuinka ollakaan Hulluilla Päivillä oli juuri sopivasti sellaiset myynnissä! Olin aikaisemmin kuullut, että Urbanears tekee kuulokkeita, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvää luokkaa. Nämä Plattanit olivat tarjouksessa 38,50 euroa.


Nyt jos joku vielä ajattelee, että valkoinen väri oli suuri virhe tahriintumisen vuoksi, voin perustella miksi se olikin täysin kannattavaa: kuulokkeiden pehmuste ja varren päällyste ovat molemmat konepestäviä! Olenkin erittäin innoissani tästä ominaisuudesta.

Kuulokkeet taittuvat kätevästi pienempäänkin muotoon. Niiden kokoa on helppo säädellä niin isoon kuin pieneenkin päähän kuulokkeiden sivuista.

Kuulokkeisiin voi myös kytkeä vaikkapa kaverin kuulokkeet, jotta molemmat voivat kätevästi kuunnella yhdessä samaa musiikkia. Toisten kuulokkeiden ei tarvitse olla Urbanears-merkkiset.



Tässä näkyy, miltä kuulokkeet näyttävät päässä: täydellinen statement-asuste vaikkapa kaupungille! Hyvää viikonjatkoa. :)

4 kommenttia:

  1. Moikka Lotta! Minkä tasonen äänentoisto noissa urbanearseissa on? Mitä oot niistä tykänny sen puolesta?:) haluisin nappikuulokkeista vaihtaa kunnon headphoneseihin lähinnä äänentoiston takia mutta toki ulkonäöllä on kans osansa. Suht edukkaat ja hyvällä hinta-laatusuhteella varustetut yksilöt ois halutut ja näistä kiinnostais kuulla lisää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi!

      Anteeksi siitä, että huomasin kysymyksesi vasta nyt. Minun on myönnettävä, etten ole varsinainen asiantuntija kuulokkeiden suhteen, koska en tunne tarjontaa kovin hyvin. Kuitenkin äänentoisto näissä Plattaneissa on mielestäni erinomainen - ne pitävät myös ylimääräisen taustamelun poissa. Pidän erityisesti siitä, kuinka ne sopivat niin kaupungille kuin lenkkipolullekin!

      Urbanearsin tuotteissa on omasta mielestäni erityisen hyvä hinta-laatusuhde, jota kommenttisi mukaan tavoitteletkin. Ainoa miinuspuoli, mitä näistä keksin, on se, kuinka monimutkaiseksi kaverille tarkoitettu plug in -liitäntä osottautui käytännössä. Tuntuu jotenkin hölmöltä, että 2010-luvulla pitää elää lukemattomien eri piuhojen varjossa. Siksi Bluetoothin käyttö tähän tarkoitukseen olisi tuntunut järkevämmältä.

      Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tyytyväinen kuulokkeisiini! Äänentoiston, eristävyyden sekä ulkonäön vuoksi nämä olivat huippuostos!

      Poista