perjantai 17. lokakuuta 2014

New In

Moikka! Olin tämän viikon tiistaina shoppailemassa ja mukaan tarttui muun muassa kuvassa näkyvä pooloneule, tekoturkisliivi, kello sekä kengät. Esittelen muut ostokseni myöhemmin. :)


Mulla on joku ongelma näiden tekoturkisten kanssa - tuntuu, että niitä on pakko ostaa koko ajan lisää ja lisää... Mutta ne ovat täydellinen silaus niin arki- kuin juhlavaatteisiinkin! Varsinkin edellisvuosina tekoturkiksia ei ole juurikaan näkynyt vaatekaupoissa, ehkä nyt onkin syytä hamstrata vaatekaapit täyteen kyseistä vaatekappaletta.

Pooloneuleita minulla ei ole tällä hetkellä juurikaan käytössä, joten päädyin ostamaan tämän ihanan pörröisen Ginan neuleen. Neule ei tule käytössä sähköiseksi, joten se sopii mainiosti talvikäyttöön.

Popot näin viime viikon puolella H&M:ssa ja tiesin heti, että nämä kengät on pakko saada! Tosin näillä ei kävellä kilometriäkään - ehkä jätänkin nämä arkikäytön ulkopuolelle.


Kellon ostin Glitteristä ja olin iloisesti yllättynyt: näinkin halvalla kellolla on vuoden takuu! Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa myymälän kellovalikoima. Itse tykkään, kun kellossa ei lue mitään - ellei se ole Rolex...



Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia: