tiistai 23. syyskuuta 2014

Autumn Basics

Hyvää iltaa kaikille ja tsemppiä kaikkien kanssa-abiturienttien syksyn kirjoitusten loppurutistukseen!
Koska en ole kirjoitusteni takia ehtinyt käydä kuvailemassa, niin postaankin pari viikkoa vanhan asukuvailun tulokset.
          Syksyn kolea sää on taas täällä - nyt viimeistään on aika vaihtaa myös vaatekaapin kesämekot lämpimiin neuleisiin ja Huntereihin. Myös kuvassa näkyvä Mulberryn huivi kuuluu omiin syysvarusteisiini: se on ihana ja sopii aivan liian täydellisesti maanläheisten värien kanssa.
          Päälläni oleva parka on lainassa ystävältäni. Minusta parkan kuuluu olla löysästi istuva, eikä liian tiukka. Kannattaa siis ostaa kokoa isompi parka kaupasta, koska tämän malliseen takkiin kuuluu tietynlainen huoleton, grungemainen look. Tämä on kuitenkin vain oma mielipiteeni - vaateasioissa kun ei tarvitse olla samaa mieltä!


Farkut on ostettu Gina Tricotista. Tykkään erityisesti niiden väristä ja mallista! Päässäni olevat aurinkolasit ovat ehdottomasti suosikkini! Ostin ne H&M:ltä tänä keväänä. (Ihme, että ovat pysyneet ehjinä, kun H&M:n lasit ovat, mitä ovat...)
          Kuvassa oleva Louis Vuittonin Neverfull-laukku kuuluu melkein jokapäiväisesti elämääni. Se on iso, pitää muotonsa ja LV:n myyjä sanoi minulle laukkua ostaessani Helsingin liikkeestä, että se kestää painoa jopa 200 kiloa. Huh huh! Itse en ole kokeillut sulloa kolmea ihmistä sen sisään, mutta ainakin kirjat ja ostokset ovat olleet kätevästi kannettavissa tällä laukulla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti