keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Ivyrevel

Heippahei ja hyvää keskiviikkoiltaa! Tänään tuli tosiaan ne Ivyrevelin syysmalliston vaatteet enkä voisi olla enempää tyytyväinen niihin. Eniten innoissani olin etenkin Rorschach-testin inspiroimista vaatteista. Siispä oli aivan pakko saada kyseistä kuviota oleva kangaskassi ja paita!


Innostuin myös malliston mustista housuista, jotka ovat jersey-materiaalia ja tuntuvat rennoilta jalassa toisin kuin tavalliset mustat farkut. Rakastan ajattomia, käytännöllisiä vaatteita, joissa on joku jippo: näissä housuissakin siis on tavallista pidempi kultainen vetoketju nilkan kohdalla. 

Ainiin, ja housut istuvat täydellisesti! Kaikki kokeilemani housut, jotka ovat suunnilleen samaa materiaalia kuin nämä ovat näyttäneet legginseiltä. Näiden kangas on myös niin peittävää, ettei niistä  näy läpi. Mahtava ostos, suosittelen!


Pusero on puhtaan valkoinen ja siinä on selässä, etuosassa sekä käsivarsissa mesh-materiaalia. Se on ihanan tyylikäs, mutta samalla sporttinen. Se myös istuu päälle kuin unelma!

Postailen mahdollisesti jo huomenna asupäivityksen uusissa Ivyrevelin vaatteissa. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan Ivyrevelin syysmalliston! Siellä on jokaiselle jotakin erityistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti