lauantai 27. syyskuuta 2014

The perfect green dress

Mainiota lauantai-iltapäivää kaikille! Eilen oli meidän lukion juhlat ja päädyin miljoonien asukokeilujen jälkeen pistämään päälleni tämän Ivyrevelin ihanuuden. Ostin tämän mekon kesällä Ivyrevelin alennusmyynneistä - kyseistä mekkoa oli myös mustana ja valkoisenakin, mutta tämä jokseenkin smaragdinvihreä väri miellytti silmää eniten. Mekko on täydellinen vaikkapa klubi-iltoihin, koska sen helmat liehuvat hienosti tanssiessa. Eli jos tanssitaitoa/rytmitajua ei muuten löydy niin yllä on hieno mekko, joka ainakin näyttää hyvältä tanssiessa! Ehdoton suosikkini juhlimistarkoituksiin. :)
       
Ylläni on myös ensimmäisestä postauksestani tuttu Ginan valkoinen tekoturkis, joka sopii melkein kaikkien juhlavaatteiden kanssa tuomaan lämpöä varsinkin nyt, kun illat pimenevät ja kylmenevät. Minulle ei ainakaan ole tullut erityisen kylmä silloin, kun olen kyseistä tekoturkista käyttänyt.


Kuva on muuten otettu "otan vain yhden kuvan" periaatteella, eli ikävä kyllä kuvan visuaalinen puoli ei ole kovin loistokasta... Mutta onneksi mekko erottuu osakseen hyvin.

Clutch on ostettu viime vuonna H&M:sta, eikä niitä ole näkynyt kellään - ainakaan itse en ole huomannut. Se on ihmeellistä, koska siinä on hologrammipinta, jonka värit sopivat oikeastaan kaiken kanssa hyvin yhteen. Tämäkin on kestosuosikkini illanviettoon.

Liitän tähän postaukseen nyt vielä yhden vanhemman kuvan mekosta, joka on otettu ilman takkia, jotta sen kaunis muotoilu pääsee esiin. Sen väri ei kuitenkaan vastaa todellisuutta yhtä hyvin kuin ylläolevassa kuvassa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti