maanantai 15. syyskuuta 2014

Pink power loves white leather

Moikka! Ajattelin startata tän blogipäivittelyn asupostauksella. Rakastan yhdistellä kirpputorilta ostettuja vaatteita uudempiin: kirpparilta kun löytää aina silloin tällöin jotain aivan ihanaa, käytettyjen vaatteiden ostaminen on myös ympäristöystävällistä. Kävin pari viikkoa sitten Tampereen Radiokirppiksellä, ja en edes tiennyt tarvitsevani tätä collegepaitaa ennen sen kohtaamista. College on siis Asoksen mallistosta, eli säästyin myös postikuluilta. ;)           
Aurinkolasit on ostettu Tigeristä, ja mun mielestä ne on upeat, jotenkin katu-uskottavat, mutta mulle sanottiin tänään että ne olis ns. "piripäismäiset". Toi sanonta oli kyllä ihan mahtava! Kai pitää vaan tottua, että noi lasit sitten vaan herättää eri mielipiteitä.
         

Valkoiset platform-tennarit ovat H&M:ltä ostetut, ja noi on jo aika lailla saavuttaneet asemansa mun jaloissa. Ne ovat myös pysyneet jo noin puolen vuoden ajan valkoisina (tietenkin ajoittaisen pesun ansiosta).
          
Takki on ostettu Gina Tricotista muutama viikko sitten ja sen materiaali on ihanan pehmeää teddykangasta. Aina kun pistän tämän ihanuuden päälle kouluun, niin mun kaverit on heti kädet ojossa kokeilemassa, kuinka pehmeä se on. Rakastan myös tota hempeän vaaleanpunaisen väriä tän collegen printin kanssa!


Asun hame on nimeltään Saline White. Se on Ivyrevel-merkkinen, eli jos tiedätte ruotsalaisbloggaaja Kenza Zouitenin, niin kyseessä on hänen oma vaatemerkkinsä. Hame on aivan ihana ja löytyi tosiaan Ivyrevelin nettikaupasta. Se on minihameeksi suhteellisen käytännöllinen: se ei nimittäin nouse erityisesti kävellessä ja se käy niin arkena kuin juhlatilaisuudessakin.

Ivyrevelin syysmallistosta tulikin juuri tänään tilattua uusia, upeita vaatteita, joista lupaan postailla sitten, kun ne saapuvat. Odottelen jo innoissani postin pakettia kotiovelle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti