sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Urban Twist

Hyvää sunnuntaita! Tämän päivän postauksessa esittelen lisää Ivyrevelin syysmalliston tuotteita.


Päivän asussa yhdistin jo aiemmasta postauksesta tutun parkatakin uudella tavalla. Tässä asussa on mielestäni huolitellumpi tunnelma, mutta trendikäs kangaskassi ja parka tekevät siihen urbaanin silauksen.

Shortsit on ostettu New Yorkerista; ne ovat ihanan tavalliset - kuitenkin edessä olevat vetoketjut luovat niihin yksityiskohtia. Ostinkin nämä shortsit myös valkoisina.


Huivin ostin viikko sitten Cubuksesta. Tavoitteenani on ollut jo puolen vuoden ajan ostaa harmaa huivi ja nyt vasta onnistuin sen ostamaan. Eihän kaikkea voi millään muistaa ostaa kerralla!


College on siis Ivyrevelin syysmallistosta, ihastuin sen mesh-yksityiskohtiin. Se on niin raikkaan valkoinen ja kiinnostavan näköinen!
Tosin valkoisen kanssa pitää olla aina erityisen tarkka paitaa päälle pistäessä, ettei paita tahriudu meikkiin. Onneksi oma collegeni ei ole tahriutunut - vielä...


Sormus on ostettu H&M:n alennusmyynneistä.



Laukkukin on Ivyrevelin uudesta kokoelmasta. Sen rorschach-kuvio on sama kuin aiemmin postaamassani paidassa. Tarvitsin hienon kangaskassin ja mielestäni onnistuinkin sellaisen löytämisessä! Tosin kangaskassin hihnat olisivat voineet olla hiemat lyhyemmät - mallin pituisia naisia kun ei täällä Suomessakaan ole niin paljon. Laukku laahaa ikävästi maassa, ellen kääri sitä samalla lailla kuin ensimmäisessä kuvassa.



2 kommenttia: